Ongelooflijk wat 'Familie'-actrice Janine Bischops overkomt: "Hoe durven ze?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ongelooflijk wat 'Familie'-actrice Janine Bischops overkomt: "Hoe durven ze?"

Ongelooflijk wat 'Familie'-actrice Janine Bischops overkomt: "Hoe durven ze?"

Gisteren konden we genieten van de eerste liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’. Eén van de meest opvallende kandidaten van dit seizoen, die ook gisteren het beste van zichzelf gaf: Kaat Neefs, de kleindochter van actrice Janine Bischops.

Blind Auditions, Knockouts, Battles of liveshows, Janine Bischops zit steeds op de eerste rij als trouwste supporter van haar kleindochter. Gisteren schitterde Kaat opnieuw als één van de drie laatste kandidaten in Team Mathieu. Op de samenwerking met haar coach heeft ze dan ook niets aan te merken.

“Toch heb ik altijd stress voor de workshops, door de negatieve commentaren die ik lees”, geeft Kaat toe in Gazet van Antwerpen. Haar passage in ‘The Voice’ verliep namelijk niet zonder stoot of slag. De jonge zangeres kreeg heel wat harde kritiek te verduren op sociale media. En daar maakt bomma Janine zich bijzonder kwaad om.

“Hoe durven ze jonge mensen zo af te breken?”, zegt de ‘Familie’-actrice verontwaardigd. Heel wat mensen denken natuurlijk dat Kaat een streepje voor heeft door haar bekende oma. Maar niets is minder waar. “Aanvankelijk wou ik er zelfs niet eens bij zijn tijdens de opnames. Met al die bagger die ik las, had ik het beter niet gedaan”, moet Janine besluiten.

Kaat Neefs tijdens haar Blind Audition in 'The Voice van Vlaanderen', Bron: VTM

Ongelooflijk wat 'Familie'-actrice Janine Bischops overkomt: "Hoe durven ze?"

Populair

Laatste nieuws