-->

Marie Verhulst verving Hanne Verbruggen: dit denken de K3'tjes daar écht van

Marie Verhulst verving Hanne Verbruggen: dit denken de K3'tjes daar écht van
Maandag 5 December 2022 - 08:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Afgelopen weekend vond ‘De Grote Sinterklaasshow’ plaats in het Antwerpse sportpaleis. Niemand minder dan Marie Verhulst stond naast Julia Boschman en Marthe De Pillecyn op het podium.

Hanne Verbruggen is onlangs voor de eerste keer mama geworden en daardoor geniet ze nog even van haar gezinnetje. In februari zal ze terug optreden als K3’tje, maar voorlopig zoekt Studio 100 dus een vervanger voor haar. Tijdens de Nederlandse theatertournee nam ‘K2 zoekt K3’-kandidate Diede van den Heuvel die rol op zich. Maar al snel werd duidelijk dat Diede niet ging optreden in België.

Marthe en Julia lieten namelijk weten dat ze van iemand anders versterking gingen krijgen tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ op 3 en 4 december in Antwerpen. Gedurende de eerste show werd duidelijk dat Marie Verhulst, de dochter van Gert Verhulst, Hanne ging vervangen. Op Instagram laat ze nu weten dat ze dat heel fijn vond. “Wat een eer om tussen jullie te mogen staan”, schrijft ze.

In de commentaren onder het berichtje van Marie laten Julia en Marthe alvast weten dat ook zij het leuk vonden om op te treden met haar. “Een eer om jou erbij te hebben. You rock baby!”, schrijft Julia. “Heel veel liefde voor jou, lieve Marie”, reageert Marthe. Ook kersverse mama Hanne laat een berichtje achter voor Marie. “You rock!”, klinkt het.