-->

Joren uit 'Blind Getrouwd' zet belangrijke stap na pijnlijke breuk met Lien

Joren uit 'Blind Getrouwd' zet belangrijke stap na pijnlijke breuk met Lien
Vrijdag 9 December 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het ‘Blind Getrouwd’-verhaal kende voor Joren Dumont en Lien Opdebeeck helaas geen happy end. Net zoals de kijker voorspeld had, bleven de twee niet getrouwd. Wat de beslissing voor Joren natuurlijk niet minder zwaar maakte.

“Na ’t beslissingsmoment heb ik het een paar dagen heel moeilijk gehad. Ik voelde me slecht en vroeg me af of we er wel alles hadden uitgehaald en ons genoeg hadden opengesteld”, vertelt Joren nu openhartig in Dag Allemaal. Het blijft een zure uitkomst. Zeker omdat hij zich het liefst voor zijn 36ste wilde settelen.

“Dankzij ‘Blind Getrouwd’ was dat zo. Maar ik ben onlangs 37 geworden en ik moet nu helemaal opnieuw beginnen”, zegt Joren teleurgesteld. “Ik was liever een gelukkig getrouwde man gebleven na het programma.” Intussen kan hij de ‘nee’ al beter plaatsen en heeft hij een duidelijk doel voor ogen.

Joren wil de term ‘gescheiden’ graag zo snel mogelijk van zijn loonbrief zien verdwijnen. “Ik ben er zeker van dat ik nog eens ga trouwen. Maar het zal zeker niet meer blind zijn, eerder met een vergrootglas”, lacht hij. En daar houden zijn plannen niet op. “Ik droom nog altijd dat er ooit een klein Dumontke rondloopt”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Joren Dumont  I  Lien Opdebeeck