-->

Prachtig hoe Miguel Wiels Niels Destadsbader opvangt na enorme tegenslag

Prachtig hoe Miguel Wiels Niels Destadsbader opvangt na enorme tegenslag
Donderdag 8 December 2022 - 20:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Niels Destadsbader, één van Vlaanderens grootste presentatoren, maakt een erg moeilijke periode door. Zijn relatie liep recent op de klippen en ook zijn carrière kent momenteel een dieptepunt. De zanger krijgt tonnen kritiek over zich heen. Gelukkig steekt goede vriend Miguel Wiels hem een hart onder de riem.

Eerder deze week schreef Dag Allemaal dat Niels en zijn vriendin Julie uit elkaar zijn. Net nu hij ook in het oog van een heuse mediastorm terechtgekomen is. Sinds zijn overstap van VTM naar de VRT komt hij maar niet aan de bak. Het blijft het wachten op Niels’ eerste grote televisieshow bij de openbare omroep en dat lokt veel commentaar uit. Ook zijn bijdrage aan de verslaggeving over het WK in Qatar was volgens velen ondermaats. 

Die harde kritiek is nergens voor nodig, vindt goede vriend Miguel Wiels. “Waren zijn tussenkomsten op het WK het beste dat hij ooit in zijn carrière deed? Misschien niet. Maar om hem daar zo op af te rekenen, vind ik zeer onterecht”, wil hij kwijt in Gazet van Antwerpen. “We hebben het hier over een jongen die in tien jaar tijd stapels MIA’s verzameld heeft, Sportpaleizen gevuld heeft en heel populaire programma’s gepresenteerd heeft. Hij doet één jaar minder populaire dingen en hij krijgt de wind van voren. Give him a break.

“Een carrière gaat in vlagen, met ups en downs”, denkt Miguel Wiels erover. Hij is ervan overtuigd dat Niels dit snel weer te boven komt. “Hij is een zeer taaie kerel die met beide voeten goed in de klei staat. Tegelijkertijd is hij een man van 34 die zijn stinkende best doet om iets van zijn carrière te maken”, gaat hij verder. Alleen maar lovende woorden dus.

Genoeg van

“Er is een gezegde dat je best stilzit als je geschoren wordt, dat is wat Niels nu moet doen. Hij doet er goed aan niet te reageren, maar ik had het nu wel gehad”, besluit Miguel Wiels. Ook op Instagram snoert hij iedereen de mond. "Hij is het grootste talent waar ik ooit mee samenwerkte. Punt. Jullie mogen nu wel 's gaan ophouden met die mediaspelletjes en dat populistische bashen", vindt de producer.

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  Miguel Wiels