James Cooke diep bedroefd door zorgwekkend nieuws over zijn mama's gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke diep bedroefd door zorgwekkend nieuws over zijn mama's gezondheid

James Cooke diep bedroefd door zorgwekkend nieuws over zijn mama's gezondheid

Afgelopen donderdag ging het tweede seizoen van ‘James De Musical’ van start op Play4. Een programma waar James Cooke zelfs een Gouden Roos mee won. Alleen maar goed nieuws op werkvlak dus. Privé kreeg de presentator onlangs helaas een harde klap te verduren.

Dat James Cooke een hechte band koestert met zijn mama, heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken. Zo besliste hij als tiener om na de scheiding van zijn ouders ook bij haar te blijven wonen. “Ik heb toen de juiste keuze gemaakt om bij mama te blijven. We hebben altijd veel aan elkaar gehad. Onze band is extreem sterk”, denkt hij erover in Nina.

“Zij is de belangrijkste vrouw in mijn leven”, zegt James met de hand op het hart. Des te harder het slechte nieuws over zijn mama’s gezondheid onlangs binnenkwam. “Een tijd geleden had ze hartproblemen”, vertelt de presentator openhartig. “Toen ging er echt een alarmbel af.”

Toch denkt hij daar liever niet meer aan terug. “Want ik zie vooral een vrouw die gigantisch geniet van haar leven”, aldus James. “Als ze ooit komt te gaan – en laten we dat zo láng mogelijk uitstellen, alstublieft – zal ze zeggen: ‘Ik heb een goed leven gehad, ik heb de juiste keuzes gemaakt’”, besluit de eeuwig positieve James.

Populair

Laatste nieuws