Ella Leyers heeft niet mis te verstane boodschap voor verloofde Rik Verheye Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers heeft niet mis te verstane boodschap voor verloofde Rik Verheye

Ella Leyers heeft niet mis te verstane boodschap voor verloofde Rik Verheye

Ella Leyers heeft een schitterend jaar achter de rug, toch zeker op vlak van de liefde. De actrice en presentatrice is al enkele maanden gelukkig samen met acteur Rik Veheye. Maar daarvoor is het niet altijd even gemakkelijk geweest.

Ella Leyers heeft al heel wat watertjes doorgezwommen. “Ik ben nu 34, ik heb in de liefde, zoals iedereen, al wel wat meegemaakt en littekens opgelopen”, vertelt ze openhartig in Het Laatste Nieuws. “Ik heb het idee moeten bijstellen van wat ik precies zocht. Dat heeft me misschien een reputatie gegeven. 'Als het moeilijk wordt, is ze weg', maar dat was het niet.”

“Als het niet met de juiste is, waarom dan zelfs de moeite doen?”, vraagt ze zich af. Het is niet altijd even gemakkelijk geweest. Gelukkig heeft is het deze keer helemaal anders. “Nu met Rik is het duidelijk”, besluit ze. “Als je het weet, dan weet je het.” En dat is eraan te zien. Na amper drie maanden was het koppeltje al verloofd en hadden ze hun eigen stekje gekocht.

Toch wil Ella haar relatie met Rik niet te hard in de schijnwerpers zetten. “We gaan trouwen, het is zot hoeveel mensen daar alles over willen weten, hoeveel interviewaanvragen we krijgen. Als je alle twéé bekend bent, is dat nog dubbel zo veel”, klinkt het. “We gaan met die relatie voorlopig niet te hard naar buiten komen en we houden de dingen wat voor onszelf, ik hoop dat de mensen dat snappen”, aldus Ella.

Populair

Laatste nieuws