James Cooke kondigt bijzonder groot nieuws aan: "Eindelijk mag ik het vertellen" TV en Radio
TV en Radio

James Cooke kondigt bijzonder groot nieuws aan: "Eindelijk mag ik het vertellen"

James Cooke kondigt bijzonder groot nieuws aan: "Eindelijk mag ik het vertellen"

James Cooke is al vroeg in de weer deze ochtend. Op Instagram kondigde hij stipt om 7 uur heel leuk nieuws aan op de Instagrampagina van Play4.

James Cooke schittert momenteel opnieuw op tv in het tweede seizoen van ‘James De Musical’. In dat programma nodigt hij bekende gezichten uit die mogen kijken naar een musical over hun leven. Onlangs is het tweede seizoen gestart en de eerste gast was Erik van Looy.

James heeft nu iets heel unieks te vertellen over zijn tv-programma. “Het is vandaag 13 december 2022. Een datum die ik nooit meer zal vergeten, want ik mag eindelijk het leuke nieuws vertellen”, begint hij. “Op 4 februari 2023 gaan we met ‘James De Musical’ naar de Lotto Arena”, verklapt hij.

In het spektakel ‘James De Musical: live on stage’ zal James bijgestaan worden door Natalia, Margriet Hermans, Willy Sommers en Bart Peeters. Voor een keer zullen zij niet kijken naar de musical over hun leven, maar spelen ze er zelf in mee. “Ze gaan in hun eigen huid kruipen, ze worden als het ware musicalacteurs”, aldus James.

Populair

Laatste nieuws