-->

Maarten Cop verklapt grote 'Familie'-spoiler: "Dit gaat er met Jelle gebeuren"

Maarten Cop verklapt grote 'Familie'-spoiler:
Zondag 18 December 2022 - 18:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Maarten Cop mocht vorig jaar de cast van ‘Familie’ vervoegen. Hij kruipt al meer dan een jaar in de huid van Jelle Van den Bossche en zou dat het liefst nog zo lang mogelijk doen.

Maarten Cop is ondertussen een vast onderdeel van de jonge garde binnen ‘Familie’. “En ik hoop dat ik nog vele jaren mag meespelen”, geeft hij toe in Story. Zijn personage Jelle heeft al voor heel wat uitdagingen gestaan.

Een tijd geleden kampte Jelle met een serieus drankprobleem. “Het was trouwens een hele uitdaging om een zatte persoon te spelen, want zelf ben ik dat eigenlijk nooit”, biecht Maarten op. “Ik drink wel graag eens een pintje, maar ik ken mijn grenzen.”

“Momenteel is het wat kalmer rond hem”, vervolgt Maarten. Maar voor Jelle breekt er binnenkort weer een opmerkelijke verhaallijn aan, licht de acteur al een tipje van de sluier op. Hij houdt zijn lippen stijf op elkaar. “Maar ik kan wel verklappen dat er uitdagende dingen zitten aan te komen voor Jelle, vooral op liefdesgebied”, aldus Maarten. Wellicht verwijst hij naar Sterre, die zopas het bommetje dropte dat ze zwanger is.

TAGS  I  Maarten Cop  I  Familie