-->

Anouk Matton viert haar verjaardag in erg strakke outfit en toont veel bloot

Anouk Matton viert haar verjaardag in erg strakke outfit en toont veel bloot
Maandag 19 December 2022 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Anouk Matton vierde dit weekend haar verjaardag in het Sportpaleis samen met haar man Dimitri Vegas. De dj verscheen op het podium in gewaagde kleding en dat lijkt in de smaak te vallen bij haar fans.

Anouk Matton kennen de meesten als de vrouw van Dimitri Vegas. Toch scheert zij ook hoge toppen als dj. Dimitri Vegas & Like Mike stonden dit weekend voor de laatste keer in het Sportpaleis en ook Anouk mocht een set draaien. Dat deed ze met veel plezier, ook al was het haar verjaardag.

Anouk is 30 jaar geworden en voor deze speciale gelegenheid liet ze zich nog eens van haar meest sexy kant zien. Ook op Instagram toont ze haar gedurfde outfit aan al haar volgers. Zo draagt ze een heel strakke legging en een weinig verhullend topje. “Proost op het leven. Dankbaar voor elke dag”, schrijft ze erbij.

In de commentaren wensen al haar volgers haar een gelukkige verjaardag toe. Daarnaast moeten ze ook nog wat kwijt over de kiekjes. “Knapste meisje”, “Wauw”, “Beauty”, “Zo leuk” en “Gorgeous”, klinkt het onder meer. Haar man Dimitri reageert met enkele hartjes en Paris Hilton plaatst dan weer verschillende vlammetjes in de comments.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anouk Matton Thivaios - MATTN (@mattnworld)

TAGS  I  Anouk Matton  I  Dimitri Vegas