'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy heeft droevig nieuws over huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy heeft droevig nieuws over huwelijk

'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy heeft droevig nieuws over huwelijk

Vorige week werd het fantastische nieuws de wereld ingestuurd dat Tatyana Beloy de nieuwe presentatrice wordt van ‘Big Brother’. Daarmee maakt ze haar grote comeback op de buis. Maar op privévlak moet de actrice helaas op minder aangenaam nieuws rekenen.

Na ‘Gent-West’ op Play4 en ‘De Pottenlikkers’ op Studio 100 TV verdween Tatyana Beloy een hele tijd van het scherm. Maar op maandag 9 januari keert ze eindelijk terug op tv. Zij neemt de fakkel over van Peter Van de Veire en schittert binnenkort naast Geraldine Kemper als host in de realityreeks ‘Big Brother’. Tatyana gaat deze nieuwe uitdaging vol goesting aan.

Over een uitdaging gesproken. Een datum vinden voor haar trouwfeest is er nog zo één. Tijdens corona stapte de actrice en presentatrice in het huwelijksbootje met haar man Konrad Widelski. “In 2020 zijn we getrouwd, alleen met ons twee, de bevoegde schepen en een camera op een statief als getuige”, vertelt Tatyana in Dag Allemaal.

“Zalig. Geen stress, gewoon focussen op wat er echt toe doet in een huwelijk: elkaar”, klinkt het. Alleen hebben de tortelduifjes de kans nog niet gehad om een groot trouwfeest te geven. Het lukt hen maar niet om het geknipte moment te vinden. Maar Tatyana heeft er vrede mee. “We wachten wel tot ons zoontje (Wolfgang Widelski, die nu 2,5 jaar oud is, red.) oud genoeg is om het bewust mee te maken”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws