-->

Montana Meilands ex moet dringend wat kwijt over schoonouders Martien en Erica

Montana Meilands ex moet dringend wat kwijt over schoonouders Martien en Erica
Vrijdag 30 December 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Montana Meiland, de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema, maakte eergisteren droevig nieuws bekend. Ze liet op Instagram weten dat zij en Dirk Hoogstraten een punt hebben gezet achter hun relatie.

Montana Meiland en Dirk Hoogstraten vormden meer dan acht jaar een koppel. Op Instagram maakte de realityster woensdag hun plotse relatiebreuk bekend. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, schreef Montana. “We hebben elkaar lief maar gaan elk onze eigen weg.”

“We doen een stap terug in onze relatie om ons zelf weer terug te vinden. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt”, lucht ook Dirk zijn hart. “We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden. Lieve Montana, je blijft m’n alles.”

Maar ook over Martien en Erica wil Dirk wat kwijt. “Bij deze wil ik ook mijn geweldige schoonouders bedanken, jullie zijn fantastische personen”, moet hun ex-schoonzoon van het hart. “Ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit moeten meemaken na de geweldige acht jaren die wij gehad hebben.”

Band gaat nooit stuk

Want ook Martien en Erica zien af van Montana’s relatiebreuk. “Wij vinden het heel verdrietig”, vertellen de Meilandjes openhartig aan het Nederlandse Shownieuws. “Dirk is al zo lang onze schoonzoon. Wij zien hem en zijn ouders als familie. Wat ons betreft blijft deze band bestaan”, besluiten ze. Dirk zal duidelijk gemist worden

TAGS  I  Martien Meiland  I  Erica Meiland  I  Maxime Meiland  I  Montana Meiland