-->

Na moeilijkheden deelt Linde Merckpoel bijzonder nieuws over haar zwangerschap

Na moeilijkheden deelt Linde Merckpoel bijzonder nieuws over haar zwangerschap
Zaterdag 31 December 2022 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Linde Merckpoel mag binnenkort haar tweede kindje verwelkomen en daar kijkt ze héél hard naar uit. De radiopresentatrice heeft het erg zwaar gehad, maar nu deelt ze eindelijk positief nieuws.

“Ik zal oprecht blij zijn als het gedaan is”, bekende Linde Merckpoel eerder al aan Het Laatste Nieuws. De radio- en televisiemaakster is namelijk helemaal niet graag zwanger. Dat vertelde ze ook al tijdens haar eerste zwangerschap, omdat ze die al zwaar vond. Maar nu vindt ze het nog een pak moeilijker. “Ik vind het superheftig”, vertelde ze.

Toch is dat afzien het allemaal waard eenmaal ze haar baby in de armen zal kunnen sluiten. Linde telt al maanden af naar de geboorte van haar tweede kindje en dat komt nu wel heel dichtbij. De radiostem kondigt nu namelijk leuk nieuws aan. “Laatste VRT-dag voor ik op zwangerschapsverlof ga”, schrijft ze.

Het einde van haar zwangerschap is dus in zicht en daar is ze heel blij om. Linde deelt op haar Instagramverhaal ook meteen een kiekje waarop ze pronkt met haar bolle buik. “Al m’n resterende radioliefde geef ik straks aan Jade Mintjes op Radio 1”, besluit ze.

TAGS  I  Linde Merckpoel