-->

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' vieren alweer een grote mijlpaal samen

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' vieren alweer een grote mijlpaal samen
Woensdag 4 Januari 2023 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Jiri Punt en Florence Vandoorne hebben het nieuwe jaar goed ingezet. De twee hadden het goede voornemen om meer te gaan reizen en ze zijn nu al op citytrip vertrokken. Bovendien hebben ze nóg een reden om te vieren.

Jiri Punt en Florence Vandoorne kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Op het einde van de reeks besloot het koppel om samen te blijven en enkele maanden later zijn ze nog steeds dolgelukkig met elkaar. 2023 is alvast goed begonnen, want ze hebben Jiri’s verjaardag uitgebreid gevierd. Hij mocht 36 kaarsjes uitblazen.

Op zijn verjaardag werd Jiri al vroeg in de ochtend verrast door Florence. Op Instagram zien we dat ze niet alleen een ontbijtmand had meegebracht, maar ook een leuk kaartje. “Van mijn liefste vrouw”, schrijft Jiri fier. Bovendien heeft Florence ook zijn favoriete koffiekoek meegenomen van de bakker. Hoe kan je de dag beter starten?

“Ontbijt voor we vertrokken op citytrip”, aldus Jiri. De twee zijn daarna in de auto gestapt om naar de Nederlandse hoofdstad te rijden. Van hun tripje naar Amsterdam hebben ze op sociale media nog enkele leuke kiekjes gedeeld.

 

TAGS  I  Jiri Punt  I  Florence Vandoorne  I  Blind Getrouwd