Dit vindt Peter Van de Veire echt van nieuwe Radio2-sidekick Kim Van Oncen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit vindt Peter Van de Veire echt van nieuwe Radio2-sidekick Kim Van Oncen

Dit vindt Peter Van de Veire echt van nieuwe Radio2-sidekick Kim Van Oncen

Peter Van de Veire is dé man van de ochtend. Al bijna 14 jaar neemt de radiopresentator een ochtendshow voor zijn rekening. Eerst 13 jaar lang bij MNM, vanaf maandag 23 januari bij Radio2. En dat met niemand minder dan ‘Dertigers’ actrice Kim Van Oncen.

Peter Van de Veire heeft al verschillende sidekicks aan zijn zijde gehad. Eva Daeleman, Julie Van den Steen en Kawtar Ehlalouch zijn daar slechts een paar van. Binnenkort maakt de radiopresentator Vlaanderen wakker met Kim Van Oncen in hun gloednieuwe ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2.

En de twee lijken goed met elkaar te kunnen opschieten. “We hebben elkaar al veel gezien, omdat ik haar de voorbije maanden mee gecoacht heb. Radio maken is nieuw voor Kim”, vertelt Peter in TeVe-Blad. “We hebben hard gezocht naar iemand die vooral niet mij is, die liefst ook een stuk jonger is.” En in Kim vonden ze de geknipte kandidaat.

“Als actrice, uitbaatster van supermarkten en met een gezin met twee kleine kinderen staat ze stevig en positief in de wereld. Ze kent het leven, is authentiek en naturel en heeft een duidelijke mening. Dat was voor ons belangrijker dan radio-ervaring”, legt Peter uit. “We zijn heel complementair. Ik ben eerder de piloot die het vliegtuig bestuurt, en zij is de perfecte copiloot die dicht bij de mensen staat”, aldus de presentator.

Populair

Laatste nieuws