-->

Stopt Kim Van Oncen met acteren? Radio2-presentatrice hakt duidelijke knoop door

Stopt Kim Van Oncen met acteren? Radio2-presentatrice hakt duidelijke knoop door
Dinsdag 24 Januari 2023 - 08:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Vaste afspraak elke dag tussen 6.00 en 9.00u op Radio2, want sinds vandaag neemt Kim Van Oncen de ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’ voor haar rekening samen met Peter Van de Veire. Zo maakte de actrice haar debuut op de radio. Een opmerkelijke carrièreswitch. Maar hoe zit het met dat acteren?

Fans van ‘Dertigers’ en Kim Van Oncen, die Saartje speelde, maken zich zorgen. Heeft ze met haar gloednieuwe programma op Radio2 wel nog genoeg tijd om ook nog eens in tv-series mee te spelen? In HLN Showbits kan de actrice hen meteen geruststellen en vertelt ze meer over haar plannen.

“Ja, mijn tijd is inderdaad beperkter, maar er staan nog wel wat dingen klaar die binnenkort uitkomen, waaraan ik al meegewerkt heb”, kan Kim al verklappen. “Dat was ook wel één van mijn grootste angsten waarover ik ook gesproken heb met de VRT. Ik wil echt wel blijven acteren, want ik vind dat zo leuk”, legt ze uit.

Gelukkig hoeft de actrice daar niet mee in te zitten. “Door mijn vakanties en door de flexibiliteit van hun kant uit is er echt nog wel ruimte om bepaalde andere dingen te doen”, klinkt het. “Dus ja, ik ga acteren zeker niet helemaal laten vallen, want ik vind het te leuk om te doen”, herhaalt Kim.

TAGS  I  Kim Van Oncen  I  Dertigers  I  Peter Van de Veire