-->

Cokesnuivende Goldband-zanger reageert voor het eerst op heisa rond druggebruik

Cokesnuivende Goldband-zanger reageert voor het eerst op heisa rond druggebruik
Maandag 23 Januari 2023 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het Nederlandse trio Goldband ligt hevig onder vuur sinds zanger Milo Driessen cocaïne gebruikte tijdens een optreden. De zanger reageert nu voor het eerst op de snoeiharde kritiek die hij te slikken krijgt.

2022 was een topjaar voor Goldband. De Nederlandse band brak ook in ons land door en hun nummers zoals ‘Witte Was’ en ‘Noodgeval’ worden non-stop gedraaid op de radio. Het trio stond ook op de grootste festivals zoals Rock Werchter en Pukkelpop. Echter komen ze nu niet zo positief in het nieuws.

Tijdens een optreden van de groep nam Milo Driessen plots een envelopje uit zijn broekzak. De zanger legde de witte poeder op zijn hand en snoof het vervolgens op voor het publiek. Sinds het filmpje van zijn gebruik viraal gaat op sociale media, krijgt de band harde kritiek te verduren.

Op de Nederlandse radiozender NPO 3FM moet Milo daar nu wat over kwijt. “Ik kan er heel duidelijk over zijn. Ik had het niet moeten doen, maar ik heb het wel gedaan”, zegt hij. “Mensen mogen hun mening erover hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen”, aldus Milo. Hij beseft ook dat hij een voorbeeldfunctie heeft en drugs dus niet wil introduceren aan jonge kinderen. “Daar heb ik wel spijt van”, besluit de zanger.

TAGS  I  Goldband  I  Milo Driessen