-->

Na 'The Voice': Koen Wauters heeft duidelijke mening klaar over Gloria Monserez

Na 'The Voice': Koen Wauters heeft duidelijke mening klaar over Gloria Monserez
Woensdag 25 Januari 2023 - 16:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

In het recentste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ kon coach Koen Wauters Gloria Monserez van dichtbij aan het werk zien. De Ketnetwrapster heeft zichzelf als presentatrice op de kaart gezet toen ze inviel voor An Lemmens tijdens haar zwangerschapsverlof. In ‘Dag Allemaal’ geeft de zanger zijn ongezouten mening over Gloria.

Koen Wauters heeft al heel wat jonge talenten zien komen en gaan. Maar Gloria Monserez is er volgens hem eentje om in de gaten te houden. Als het van hem afging, gaat zij zaterdagavond met een ‘Kastaar!’ voor mediafenomeen van het jaar naar huis. Maar helaas is de 21-jarige presentatrice dit jaar nog in geen enkele categorie genomineerd.

“Ik heb het nogal voor Gloria Monserez”, geeft Koen, die de ‘Kastaars!’ presenteert openlijk toe in Dag Allemaal. “Ik vind haar heel goed en spontaan in alles wat ze doet: ‘De Slimste Mens ter Wereld’, ‘The Voice’, ‘Hotel Romantiek’... Ze wil zich niet aan een zender binden en dat is slim”, denkt hij erover. Meer nog, “ze wordt volgens mij een vaste waarde voor vele jaren.”

Niets dan lovende woorden, dus. Gert Verhulst, die de awardshow samen met Koen (en Danira Boukhriss Terkessidis) aan elkaar zal praten, is het met hem eens. “Ik kan me gerust aansluiten bij jouw keuze”, klinkt het. “Verder blijf ik als presentator inderdaad liever discreet over m’n favorieten.”