-->

Radiostem Nasrien Cnops verklapt het geslacht van tweede kindje: "Het is een..."

Radiostem Nasrien Cnops verklapt het geslacht van tweede kindje:
Woensdag 25 Januari 2023 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Nasrien Cnops kondigde nog maar pas aan dat ze voor de tweede keer in verwachting is. Nu onthult ze met een tof filmpje op haar Instagrampagina het geslacht van haar tweede kindje.

Nasrien Cnops kennen we vooral als radiopresentatrice bij NRJ. Ze is al even samen met haar partner Gunther en in 2021 mochten ze hun eerste kindje in de armen sluiten. Hun dochtertje Aren zal binnenkort grote zus worden, want Nasrien maakte onlangs bekend dat ze opnieuw in verwachting is.

“Verrassing! 2023 is het jaar dat we ons nog eens gaan vermenigvuldigen”, schreef ze op Instagram. “Sexy september is écht een dingetje en de gevolgen daarvan maken hun opwachting ergens eind juni”, verklapte ze toen al. Ondertussen is ze bijna 18 weken zwanger en nu heeft ze ook het geslacht van haar tweede kindje onthuld.

Zo deelt ze een filmpje op haar Instagrampagina van de genderrevealparty en daarin wordt duidelijk dat Nasrien en Gunther opnieuw een meisje zullen krijgen. “Oh proficiat, zusjes”, "Jeej”, “Ah zalig” en “Oh, supertof”, klinkt het meermaals in de comments.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nasrien Cnops (@nasriencnops)

TAGS  I  Nasrien Cnops