-->

'The Masked Singer' krijgt nu al harde kritiek te verduren: "Moet dat nu écht?"

'The Masked Singer' krijgt nu al harde kritiek te verduren:
Donderdag 26 Januari 2023 - 19:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ gaat op vrijdag 3 februari eindelijk van start, maar veel fans van het populaire VTM-programma uiten nu al een ongenoegen op sociale media. Wat is er juist aan de hand?

Afgelopen woensdag werd er alweer een nieuwe Masked Singer voorgesteld aan het grote publiek. Mummy liet meteen haar stem horen op de radio en ook de Instagrampagina van VTM deelt haar cover van ‘Bad Romance’ van Lady Gaga. Mummy zal dat nummer ook zingen in de eerste show van het programma.

VTM heeft al heel wat informatie gelost over de verschillende nieuwe Masked Singers, maar dat vinden niet alle fans even leuk. Zo geven ze hun ongezouten mening in de comments onder het nieuwe filmpje van Mummie. “Waarom laten ze dat nu al horen?”, vragen ze zich onder meer af.

“Ze laten al te veel zien en horen, pff”, klinkt het gefrustreerd. “Het is leuker als we minder weten en tijdens de start van het programma volop moeten gaan nadenken wie het is”, legt een fan uit. “Oei, straks hebben we alles al gezien en gehoord”, “Gewoon foto’s verspreiden was al genoeg” en "Straks is het de moeite niet meer om te kijken. Is net een deel van de fun, ze zien opkomen en dan horen welk stemgeluid eruit komt”, schrijven ze ook nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

TAGS  I  The Masked Singer