-->

Chris Van Tongelen terug vaker te zien in 'Familie'? Acteur verklapt nu al meer

Chris Van Tongelen terug vaker te zien in 'Familie'? Acteur verklapt nu al meer
Donderdag 26 Januari 2023 - 16:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Bart Van den Bossche duikt opnieuw op in ‘Familie’, maar zullen we Chris Van Tongelen terug vaker kunnen bewonderen in de VTM-soap? De acteur geeft een verrassend antwoord.

Het is alweer tien maanden geleden dat Chris Van Tongelen, die de rol van Bart Van den Bossche vertolkt, nog eens op de set van ‘Familie’ stond. “Vorig jaar dook ik twee keer in ‘Familie’ op. Ik was in twee afleveringen te zien bij de begrafenis van Peter en Marie-Rose. En nadien was er nog een videocall met mijn ‘Familie’-zoon Jelle”, vertelt Chris aan TV-Familie.

Vijf jaar geleden was de acteur ‘Familie’ beu, maar nog geen jaar later vroegen ze of hij nog af en toe wilde verschijnen in de reeks. “Dat vond ik geen probleem”, aldus Van Tongelen. Nu duikt hij dus opnieuw op in ‘Familie’. “Bart woont en werkt nog steeds in Dubai, maar komt nu even naar België om een klant te bezoeken. En hij maakt van de gelegenheid gebruik om zijn familie te zien”, verduidelijkt de acteur.

Toch zal Bart nu ook weer snel terug naar Dubai vertrekken en dat betekent dat hij slechts in twee of drie afleveringen te zien zal zijn. Echter vindt Chris dat helemaal niet erg. “Meer moet dat niet zijn. Ik vind het prima zo”, klinkt het. “Slechts heel af en toe sta ik echt op de set en ik vind die korte optredens heel plezierig”, legt hij uit. Ook in 2023 zal ‘Familie’ dus een zeldzaam maar leuk tussendoortje blijven voor Chris.

TAGS  I  Chris Van Tongelen  I  Familie