-->

Q-dj Jolien Roets deelt slecht nieuws over zwangerschap: "Bid voor me vandaag"

Q-dj Jolien Roets deelt slecht nieuws over zwangerschap:
Zaterdag 28 Januari 2023 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het is bijna zover. Jolien Roets is hoogzwanger en binnenkort zal ze na een moeizame zwangerschap eindelijk haar tweede kindje in de armen mogen sluiten. Dat wordt tijd, want de radiopresentatrice heeft het niet gemakkelijk.

Eind oktober kondigden Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar bijzonder heuglijk nieuws aan. Het koppeltje verklapte dat ze binnenkort voor de tweede keer mama en papa zullen worden én ze onthulden ook meteen al het geslacht van hun tweede baby’tje. “Baby girl coming soon”, schreef Jolien toen op haar Instagrampagina.

Wat de Qmusic-presentatrice niet wist, is dat ze een zwangerschap vol met onaangename kwaaltjes tegemoet ging. Zo liet ze al eerder weten dat ze kampte met slapeloosheid en nu moet ze opnieuw wat kwijt op haar Instagramverhaal. “Alweer een helse nacht”, bekent Jolien. “Een zwangerschap is schattig, jaja”, gaat ze verder.

“Maar kan de natuur die voorbereiding op slapeloze nachten door een baby misschien iets beter reguleren?”, vraagt ze zich af. “Als in: beetje slaap pakken op voorhand?!”, aldus Jolien. “Het is maar een idee, hé. Bid voor me vandaag”, sluit ze af.

TAGS  I  Jolien Roets  I  Hakim Chatar