-->

"HOT": Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' doet iedereen blozen met diepe decolleté

Vrijdag 27 Januari 2023 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lynn Van den Broeck, beter bekend als Viv uit ’Thuis’, mocht gisteren backstage vliegende reporter spelen op de Music Industry Awards. En wie MIA’s zegt, zegt je beste outfit uit de kast halen. Dress to impress was duidelijk ook het motto van Lynn.

Gisteren vond de vijftiende editie van de MIA’s plaats. Bart Peeters praatte de show aan elkaar, Lynn Van den Broeck fladderde backstage rond en bracht op sociale media verslag uit van de avond. Speciaal voor de awardshow had de ‘Thuis’-actrice zich volledig uitgedost.

Lynn Van den Broeck verblufte gisteren in twee verschillende prachtige outfits. Maar vooral die laatste deed monden openvallen. Op de rode loper verscheen de actrice namelijk in een diep uitgesneden vuurrode jurk. En die viel ook bij haar volgers duidelijk in de smaak.

“Mamma mia”, “Amai, damn girl”, “Knappe vrouw”, “Je straalt”, “Fantastisch mooie jurk”, “Lady in red, beautiful”, “Hot bebe”, “Jawadde, babe”, “Fotomodel” en “Eén van de meest sexy vrouwen van de avond”, luidt het in de reacties. “HOTTIE”, vindt ex-'Thuis'-actrice Leen Dendievel (Kaat). “Mijn beautyke”, wil 'Thuis'-collega Tine Priem (Tamara) kwijt. En ook Lauren Müller (Thilly) laat met enkele vlammetjes uitschijnen dat ze onder de indruk is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lynn Van den Broeck (@lynn_vdbroeck)

TAGS  I  Lynn Van den Broeck  I  Tine Priem  I  Leen Dendievel  I  Lauren Müller