-->

Heeft Lotte Vanwezemael een open relatie met Max? De seksuologe verklapt meer

Heeft Lotte Vanwezemael een open relatie met Max? De seksuologe verklapt meer
Vrijdag 27 Januari 2023 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In november raakte bekend dat Lotte Vanwezemael opnieuw de liefde had gevonden. Max Henrard mag zich de gelukkige noemen. In ‘Het Belang van Limburg’ doet de seksuologe haar liefdesleven met haar kersverse vriend uit de doeken.

Na haar pijnlijke relatiebreuk met haar ex-vriend Kris in 2021 had Lotte Vanwezemael mannen afgezworen. “Ik heb zeker anderhalf jaar gedacht dat ik geen nieuwe man meer in m’n leven wou. Ik genoot te hard van mezelf en mijn vaste leven”, geeft ze toe in Het Belang van Limburg. Tot ze Max tegen het lijf liep en hij daar verandering in bracht.

Toen besefte de seksuologe pas dat ze meer stabiliteit wou. “Iemand om een toekomst mee op te bouwen", klinkt het. “Ik hoop echt gelukkig te worden met Max. Ik verveel me geen seconde met hem.” Haar nieuwe vriend is dus duidelijk de enige voor haar.

Lotte vertelt dan ook openlijk dat zij en Max voorlopig een monogame relatie hebben. “Ah ja, wij zijn nog maar twee maanden samen”, lacht ze. “Wij mensen zijn zulke seksuele wezens: dus bestaat de kans altijd dat je seksueel geprikkeld wordt door anderen. Het is aan mij om te beslissen wat ik met die prikkels doe, maar voorlopig heb ik de handen vol met Max”, aldus de seksuologe.

TAGS  I  Lotte Vanwezemael