Jacky Lafon krijgt droevig nieuws te horen: "Ze is er het hart van in" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacky Lafon krijgt droevig nieuws te horen: "Ze is er het hart van in"

Jacky Lafon krijgt droevig nieuws te horen: "Ze is er het hart van in"

Jacky Lafon zou dinsdag normaal gezien opnieuw op de planken staan met haar gloednieuwe voorstelling ‘Zo dankbaar’, maar daar wordt nu een stokje voor gestoken. De voormalige ‘Familie’-actrice kreeg spijtig genoeg slecht nieuws te horen.

Na lang aftellen zou haar nieuwe voorstelling ‘Zo dankbaar’ dinsdag 7 februari eindelijk in première gaan. Daar wordt nu helaas een nieuwe datum voor gezocht. Het TriArte theater in Antwerpen, waar de actrice dinsdag het podium zou betreden, doet onverwacht de boeken toe. Dat meldt Show-time.be, de organisator van Jacky Lafons nieuwe show.

De actrice moet wegens faillissement van de zaal dringend op zoek naar een nieuwe locatie. Show-time.be laat weten dat de tickethouders persoonlijk op de hoogte gebracht zullen worden. Hun kaartjes blijven gewoon geldig voor de latere datum.

Zelf zou Jacky Lafon er het hart van in zijn. Maar niet getreurd, de rest van haar show kan gewoon zonder problemen doorgaan. De première verplaatst dus naar woensdag 8 februari, in haar geboortestad Dendermonde.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws