Gordon in diepe rouw na triest overlijden van dierbare: "Heel veel sterkte!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gordon in diepe rouw na triest overlijden van dierbare: "Heel veel sterkte!"

Gordon in diepe rouw na triest overlijden van dierbare: "Heel veel sterkte!"

Gordon is nog maar net terug thuis van zijn wereldreis, maar de Nederlandse presentator krijgt nu al erg slecht nieuws te horen. Hij moet namelijk afscheid nemen van een dierbare en op Instagram deelt hij nu een pakkende boodschap.

Gordon heeft de voorbije weken verschillende landen bezocht. Nu er een einde aan zijn wereldreis is gekomen, is hij terug thuis bij zijn hondjes in Dubai. Echter heeft de presentator het alweer heel moeilijk, want hij moet afscheid nemen van een dierbare. “Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden”, klinkt het triest op zijn Instagrampagina.

“Misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb”, aldus Gordon. Hij deelt ook meteen een foto waarop hij aan het knuffelen is met zijn hondjes. “Mijn hondjes kwamen m’n tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen”, klinkt het. “Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij”, sluit Gordon af.

In de comments betuigen veel van zijn volgers hun medeleven. “Gecondoleerd en heel veel sterkte, ook voor Patrick”, “Heel verdrietig”, “Groot verdriet, hou al je mooie en fijne herinneringen vast en ze zal bij je blijven”, “Wens je liefs en kracht toe”, “Mijn oprechte deelneming” en “Knuffel je hondjes extra”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws