Coach uit 'The greatest dancer' geeft ongezouten mening over Niels Destadsbader TV en Radio
TV en Radio

Coach uit 'The greatest dancer' geeft ongezouten mening over Niels Destadsbader

Coach uit 'The greatest dancer' geeft ongezouten mening over Niels Destadsbader

Sinds kort kunnen we kijken naar een nieuwe entertainmentshow op Eén. In ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ zetelt coach Annabelle Lopez Ochoa naast Niels Destadsbader en nu moet ze nog wat kwijt over hem.

We hebben er lang op moeten wachten, maar Niels Destadsbader schittert eindelijk in zijn eerste grote show bij de VRT na zijn vertrek bij VTM. Toch presenteert hij het programma niet, want die taak is weggelegd voor Siska Schoeters en Aster Nzeyimana. Niels is in ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ namelijk te zien als jurylid.

In die jury zetelt ook de Belgisch-Colombiaanse Annabelle Lopez Ochoa. Zij heeft jarenlang gedanst en is nu een topchoreografe. In een nieuw interview met TV-Familie verklapt ze wat ze echt denkt van de dansmoves van Niels. “Oh, hij doet z’n best”, lacht ze. “En méér dan dat. Hij heeft een paar sexy moves”, aldus de coach.

Bovendien heeft ze ook nog wat te zeggen over het VRT-gezicht. “Ik kende Niels helemaal niet en ik heb met bewondering naar zijn professionalisme zitten kijken”, geeft Annabelle toe. “Hoe hij op z’n dooi gemakje een zaal bespeelt. Hij maakt voortdurend woordgrappen, ook wanneer het cameralampje niet brandt”, vertelt ze. “Niels is ook ontzettend lief én ten allen tijde zichzelf. Hij is bijzonder en doodnormaal tegelijk”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws