Na verloving: Charlotte Timmers heeft bijzonder nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na verloving: Charlotte Timmers heeft bijzonder nieuws over gezinsuitbreiding

Na verloving: Charlotte Timmers heeft bijzonder nieuws over gezinsuitbreiding

Actrice Charlotte Timmers en haar vriend, ‘Zillion’-regisseur Robin Pront, hebben zojuist heuglijk nieuws bekendgemaakt. De tortelduifjes geven elkaar binnenkort het jawoord. Maar zijn ze ook klaar voor een volgende stap?

Het gaat beter dan ooit tevoren tussen Charlotte Timmers en Robin Pront. Nochtans kende hun romance ook een dieptepunt. Het koppeltje ging een tijd geleden zelfs even uit elkaar. “We hebben het nodig gehad om even uit elkaar te gaan”, zei de ‘Billie vs Benjamin’-actrice eerder in Sabato. “En het was pas toen we afstand hadden genomen, dat we weer zagen dat wat daar lag, te mooi was om ervan weg te wandelen.”

En kijk nu, een hele tijd later zijn de tortelduifjes verloofd. Robin ging onlangs voor Charlotte op één knie in Thailand. Ze investeren meer dan ooit tijd in hun relatie, iets waar ze allebei enorm veel belang aan hechten. Daarom hebben ze ook besloten dat kinderen (voorlopig?) niet aan de orde zijn. “We hebben geen kinderen of huisdieren, en dat scheelt”, denkt de actrice erover in Het Laatste Nieuws.

“Er is meer tijd op die manier. In het weekend vinden we altijd wel een gaatje, of soms zijn we samen een voormiddag vrij”, vervolgt Charlotte. “Dan gaan we naar de cinema, shoppen we voor een winterjas of gaan we pannenkoeken eten. Als we voelen: oei, we hebben elkaar al een paar dagen niet gezien, dan doen we iets leuks”, aldus de ‘Zillion’-actrice.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws