Zanger Niels Destadsbader heeft heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Niels Destadsbader heeft heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Zanger Niels Destadsbader heeft heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Niels Destadsbader is momenteel een van de populairste artiesten in België. Stoppen met zingen? Daar denkt hij nog lang niet aan. Zijn fans mogen opgelucht ademhalen, want hij kondigt heel leuk nieuws aan.

Sinds 2015 werkt Niels Destadsbader al samen met het platenlabel CNR Records. Intussen heeft hij al heel wat hits gescoord en awards in ontvangst mogen nemen. Daarom heeft hij besloten om de samenwerking met het label verder te zetten. De zanger heeft namelijk zijn platendeal verlengd.

“We zijn ontzettend trots dat Niels en zijn team ervoor gekozen hebben om de samenwerking met CNR Records voor een langdurige periode te verlengen”, zegt Managing Director Tom De Meijer. “Ik ben ervan overtuigd dat we samen een fantastisch, muzikaal verhaal blijven schrijven in de volgende jaren”, aldus De Meijer. “De keuze om te blijven was logisch”, reageert Niels dan weer.

Ook op zijn Instagrampagina maakt hij dit fantastische nieuws bekend. “Nee, we spraken niet af over onze outfit. Wél spraken we af dat we nog veel nieuwe muziek gaan maken samen”, klinkt het fier. “Onze plaat blijft dus nog even hangen, bedankt CNR Records”, aldus Niels. Zijn volgers reageren alvast enthousiast. “Nogmaals het bewijs dat je goed bezig bent”, “Geweldig”, “Trots op jou”, “Super” en “Dat is leuk nieuws, proficiat”, schrijven ze in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws