Niels Destadsbader uit plots zijn ongezouten mening over Aster Nzeyimana Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader uit plots zijn ongezouten mening over Aster Nzeyimana

Niels Destadsbader uit plots zijn ongezouten mening over Aster Nzeyimana

Gisteren konden we genieten van de eerste show van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ op Eén. Voor danscoach Niels Destadsbader is dit de eerste grote entertainmentshow sinds zijn overstap naar de openbare omroep. Maar deze keer staat Aster Nzeyimana in zijn plaats als presentator naast Siska Schoeters. Wat vindt Niels daar echt van?

Of Siska Schoeters Niels Destadsbader aan haar zijde mist? “Dat weet ik niet, maar af en toe moet je tegen een mooie vrouw eens ‘neen’ durven te zeggen”, knipoogt hij al lachend in TeVe-Blad. “Siska en ik zijn heel goede vrienden, we hebben veel gemeen en delen veel met elkaar. Maar het is niet omdat je graag samenwerkt dat je dat ook altijd moet doen.”

Aster Nzeyimana brengt het er volgens Niels trouwens uitstekend van af. “Hij doet het heel goed”, moet hij bekennen. “Hij is heel spontaan en chill. Het is goed dat ook een sportjournalist eens zo’n show in goede banen mag leiden, want dan krijg je een totaal andere manier van presenteren”, legt de coach uit.

Maar niet alleen zijn presentatieskills zijn een meerwaarde volgens Niels. “Het is ook cool dat Aster oorbellen en ringen draagt”, vindt hij. “Vijf jaar geleden kon dat niet op de VRT. En hij staat er ook nog eens mee.” De presentator is duidelijk: “Aster is gewoon een mode-icoon.”

Populair

Laatste nieuws