-->

"Zo schattig": eerste foto van Sven De Leijer en zoontje Leo verovert harten

Zaterdag 18 Maart 2023 - 08:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Sven De Leijer mocht dit jaar als kersverse papa inzetten. Net voor de jaarwisseling mocht de presentator zijn tweede kindje verwelkomen. Nu stelt hij de kleine spruit voor het eerst aan de wereld voor.

Eind december 2022 mochten Sven De Leijer en zijn vriendin hun zoontje Leo verwelkomen, een jaar nadat het koppel hun ongeboren kindje, Bob, vlak voor de geboorte verloor. Voor de kersverse ouders kon het nieuwe jaar niet beter starten. “Ongelooflijk. Echt heerlijke tijden zijn het”, vertelde de ‘Vrede op Aarde’-presentator onlangs bij Radio2. “Het gaat supergoed. Leo is gewoon een doodnormaal kindje dat alles goed doet, dus dat is heel fijn”, glunderde de trotse papa.

En hoewel Sven normaal gezien karig omspringt met zijn privéleven, deelt hij nu voor het eerst een foto met zijn pasgeboren zoontje. De presentator is er met zijn gezinnetje even tussenuit gemuisd. Samen genieten ze van deugddoend reisje naar de Eifel. “Ijzel in den Eifel”, schrijft hij onder een vakantiekiekje met de kleine spruit in de sneeuw.

Sven doet meteen alle harten van zijn volgers smelten. “Zalig, geniet ervan”, “Fantastisch”, “Hartverwarmend”, “Prachtige foto’s Sven”, “Supermooi”, “Zo lief” en “Wat een schattig vader-zoonmomentje”, luidt het in de reacties. Ook ex-Miss België Celine Van Ouytsel is duidelijk fan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sven de Leijer (@svendeleijer)

TAGS  I  Sven De Leijer  I  Celine Van Ouytsel