-->

Nu al haar in de boter tussen Karen Damen en nieuwe manager? "Eerste discussie"

Nu al haar in de boter tussen Karen Damen en nieuwe manager?
Zondag 19 Maart 2023 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

25 jaar nadat K3 het levenslicht zag, gaat Karen Damen opnieuw in zee met manager William Vaesen, de oprichter van de meidengroep. Samen komen ze meteen met grote plannen op de proppen. Maar dat zorgt ook meteen al voor een eerste punt van discussie.

Tot voor kort stond haar man Anthony nog in voor haar management, intussen is William Vaesen Karen Damen nieuwe manager. En die ziet het meteen groots. “‘Jij zou iets met theater moeten doen’, zei William. Hij deed zijn plan met mij uit de doeken en ik was meteen enthousiast”, vertelt het ex-K3’tje in Het Laatste Nieuws. Karen heeft duidelijk naar hem geluisterd: vanaf 13 december duikt Karen het theater in met haar onewomanshow ‘De eerste keer’.

In haar voorstelling vertelt de voormalige K3-zangeres anekdotes over elke eerste keer die haar is bijgebleven: van haar eerste keer naar school en eerste keer seks tot de eerste keer op het podium met K3. “Het is mijn eerste eigen theatershow, een soort van onewomanshow met comedy. Geen stand-upcomedy, maar iets met veel humor. En uiteraard ook muziek”, klinkt ze trots. Maar die muziek was ook meteen een eerste groot discussiepunt met haar nieuwe manager.

Karen had namelijk gezworen om na haar soloalbum 'Een ander spoor' nooit meer in haar moedertaal te zingen. En toch gaat ze dat nu opnieuw doen. “Ik heb een zeer strenge manager”, lacht ze. “William vindt dat ik absoluut weer in mijn eigen taal moet zingen.” Nederlands it is. “Enfin, we zijn er nog niet helemaal uit, maar dat ik opnieuw ga zingen, is wel zeker”, aldus de zangeres.

TAGS  I  Karen Damen  I  K3