Mpoku bezorgt Standard de zege in felle strijd tegen Charleroi Sport
Sport

Mpoku bezorgt Standard de zege in felle strijd tegen Charleroi

Mpoku bezorgt Standard de zege in felle strijd tegen Charleroi

Standard heeft 2018 weten af te sluiten met een overwinning. Het won de Waalse derby op het veld van Sporting Charleroi met het kleinste verschil. Paul-José Mpoku maakte op slag van rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

In een gesloten eerste helft wist geen van beide ploegen veel kansen te creëren. Standard ging het meest nadrukkelijk op zoek naar een voorsprong en die kwam er ook rond het halfuur. Mpoku schoot de bezoekers op voorsprong: 0-1.

Charleroi kwam vol goede wil uit de kleedkamer na rust en bracht Standard meteen in de problemen. Na tien minuten spelen ging de storm echter weer liggen. Aan strijd geen gebrek, want samen pakten beide ploegen liefst elf gele kaarten.

Mpoku nog op de paal

De beste kans was nog voor Mpoku, maar hij trof de paal. Het bleef bij 0-1 en sluit Standard 2018 af met een deugddoende 9 op 9. Voor Charleroi eindigt dit jaar met 0 op 6.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws