-->

'De Mol' Elisabeth doet opmerkelijke onthulling: "Ik ben vaak bedrogen"

'De Mol' Elisabeth doet opmerkelijke onthulling:
Woensdag 29 Mei 2019 - 09:30   I   Foto: Instagram   I  Bron: Story  I   door Redactie

Elisabeth Haesevoets, beter bekend als 'De Mol', is gelukkig samen met haar man Michael. Toch was het daarvoor niet altijd even makkelijk in de relaties.

“Toen ik Michaël leerde kennen had ik enkele slechte relaties achter de rug, die me hadden opgezadeld met bindingsangst. Michaël was niet alleen aantrekkelijk, maar ook heel lief, en dat was ik niet gewoon", vertelt Elisabeth in Story.  "Liefde aanvaarden was aanvankelijk moeilijk. Dus hield ik eerst afstand en bleven we gewoon vrienden. Maar op een bepaald moment besefte ik: hij is de man van mijn leven!”, klinkt het.

“Soms ben ik een doemdenker, en lezen hoeveel mannen en vrouwen vreemdgaan, maakt dat er niet beter op… In mijn vorige relaties ben ik immers vaak bedrogen. Ik was een onzeker en naïef meisje en viel op foute mannen: charmeurs die me overlaadden met complimenten. Maar Michaël is momenteel mijn ideale man: geduldig, lief, zorgzaam, attent… Een huwelijk is volgens mij nooit een makkelijk pad, ook wij hebben ups en downs. Het komt eropaan te durven zeggen waar het misloopt."

TAGS  I  Elisabeth Haesevoets  I  n365  I  showbizz