'Club Brugge maakt werk van toptransfer, maar Liverpool ligt nog dwars'

'Club Brugge maakt werk van toptransfer, maar Liverpool ligt nog dwars'
Zondag 7 Juli 2019 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge wil zich zo goed mogelijk wapenen voor de start van het nieuwe seizoen. CEO Vincent Mannaert en co zijn dezer dagen dan ook op zoek naar spelers die voor een serieuze meerwaarde kunnen zorgen in het team van trainer Philippe Clement.

Een tijdje geleden liet Club zijn oog vallen op Silas Wamangituka, een 19-jarige spits van de Franse tweedeklasser Paris FC. De Congolees is een gewilde speler, waardoor het niet eenvoudig zal zijn om hem te strikken.

Volgens lokale media is Club Brugge echter nog steeds in de running om Wamangituka aan te werven. Samen met Galatasaray en Liverpool beschikt het over de beste papieren om de beloftevolle spits weg te halen bij Paris FC.

Liverpool ligt dwars

Al ligt Liverpool momenteel nog dwars. De Engelsen zorgen ervoor dat Wamangituka droomt van een overstap naar de Premier League en voorlopig niet naar België wil. De spits, die minstens 6 miljoen euro moet kosten, wil snel de knoop doorhakken.

Poll: Moet Club Brugge vol voor deze speler gaan en 6 miljoen euro neertellen?TAGS  I  Club Brugge  I  Paris FC  I  Liverpool  I  Toulouse  I  Galatasaray  I  voetbal