"Er wordt aan de mouw van Clement getrokken"

Maandag 7 Januari 2019 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Philippe Clement levert al een jaar uitstekend werk bij KRC Genk. Dit seizoen prijkt de trainer samen met zijn ploeg aan de leiding in de Jupiler Pro League. Genk is een serieuze titelkandidaat geworden, en dat heeft het grotendeels te danken aan Clement.

Het spreekt dan ook voor zich dat Clement 'hot' is op de markt. In de Luminus Arena zijn ze er als de dood voor om hun hoofdcoach kwijt te spelen. Voorzitter Peter Croonen meent zelfs dat Clement Genk nu alweer kan verlaten.

"Voor mij is Philippe Clement een heel belangrijk thema. Er wordt aan zijn mouw getrokken, daar ben ik zeker van", zegt Croonen in Het Laatste Nieuws. "Daarom praten we nu al met hem over zijn toekomst in Genk. Philippe is graag bij ons, hij is heel blij met de manier waarop de dingen lopen in Genk en ik denk dat hij wil blijven, maar tegelijk is hij heel erg ambitieus."

"Het hoogste ambiëren"

"Dat vraagstuk van 'wat gaat de club doen in de zomer' houdt hem wel bezig. Da's ook logisch. Wij moeten ervoor zorgen dat er opnieuw een project is waar hij zich in kan vinden en waarmee hij opnieuw het hoogste kan ambiëren", besluit Croonen.

TAGS  I  Philippe Clement  I  KRC Genk  I  sport  I  voetbal