-->

Marieke Vervoort vervult laatste wens: "Ze gaat er meer en meer op achteruit"

Marieke Vervoort vervult laatste wens:
Dinsdag 6 Augustus 2019 - 11:30   I   Foto: Facebook   I   door Redactie

Marieke Vervoort wil als laatste wens op donderdag 12 september met een Race Lamborghini Huracan Evolution op het Circuit van Zolder. De 40-jarige Vervoort lijdt aan een zeldzame spieraandoening en is momenteel bezig met het regelen van haar euthanasie.

Niels Lagrange rijdt het Europees Kampioenschap voor Lamborghini en is blij dat hij de wens van Marieke in vervulling kan brengen. “Haar allerlaatste wens is om met een hele snelle auto op het ciruit te rijden. We zullen er rondrijden, maar we moeten ook kijken wat ze aankan, want ze is heel zwak”, zegt Lagrange. “Bij mijn vaste partners hebben we een oproep gedaan om bij te dragen. Dat is gelukt en het overschot gaat naar het goede doel van Marieke.”

”Marieke gaat er meer en meer op achteruit en ze zit veel in het ziekenhuis. Ze wil nog een paar dingen doen. We willen er dus iets moois mee doen”, stelt Philip Goedtkindt, manager van Lagrange. “Marieke is een inspiratiebron en een speciaal iemand. Wij hopen dat die dag terug die smile gaat brengen en we hopen dat ze zich die dag goed voelt.”

TAGS  I  Marieke Vervoort  I  showbizz  I  n365  I  sport