-->

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' stuiten op kritiek: "Profiteurs!"

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' stuiten op kritiek:
Dinsdag 6 Augustus 2019 - 17:00   I  Bron: Story  I   door Redactie

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. Nuria bevalt normaliter eind september, maar ze nam al zwangerschapsverlof toen ze vijf maanden zwanger was, en dat lokte heel wat kritiek uit.

Zo werd Nuria een profiteur genoemd. "De gynaecoloog raadde Nuria aan om vroeger te stoppen met werken, hij zal wel weten wat het beste is", aldus Stijn in Story. "Ik ben ook van plan om ouderschapsverlof te nemen."

"Als je als koppel voltijds werkt en je kiest tijdelijk voor je gezin, ben je dan een profiteur?" aldus een verontwaardigde Nuria. "Iedereen zijn mening, maar als je een maatschappij wil met goed opgevoede kinderen, moet je er tijd en energie insteken. De gevolgen zijn op lange termijn veel zwaarder en duurder als je snel weer zou gaan werken. Denk maar aan postnatale depressies en burn-outs. Ik heb trouwens recht op ouderschapsverlof, hé. Bovendien krijg ik in die periode geen volledig inkomen. Ach, ik luister naar mezelf en mijn lichaam, niet naar anderen."

TAGS  I  Nuria  I  Stijn  I  Blind Getrouwd  I  n365  I  Showbizz