-->

Zeer straf nieuws over Stan Van Samang: "Niet zoals Koen Wauters of Niels Destadsbader"

Zeer straf nieuws over Stan Van Samang:
Woensdag 7 Augustus 2019 - 15:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Stan Van Samang krijgt voor het eerst een eigen programma. In ‘Studio Stan’ op VTM luistert de zanger/acteur naar grote en kleine verhalen van gewone mensen. Onder begeleiding van topmuzikanten laat hij hen hun favoriet liedje inblikken.

‘Studio Stan’ is ontzettend eenvoudig en precies daardoor zo geniaal, vind ik zelf”, zegt Stan in Het Laatste Nieuws. “Ik mag mensen ontvangen die een geweldige boodschap of verhaal hebben, en daar een liedje bij willen opnemen. Geholpen door topmuzikanten en producers als Kris Wauters, Jeroen Swinnen en Steve Willaert. Muziek gaat altijd over emoties. Soms heel klein, soms heel groot. Ik dien als luisterend oor voor wat al die mensen te vertellen hebben.”

"In elke aflevering van ‘Studio Stan’ zitten pure emomomenten, maar ook plezante verhaaltjes", gaat Stan verder. "Ik zou nu al graag van de daken schreeuwen wat mensen bij ons allemaal komen vertellen, maar dat zou alleen maar het plezier van de kijker straks vergallen. Eén voorbeeld? Een gezin wilde absoluut bij ons ‘Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday’ van Boney M. komen opnemen. Ooit hadden ze op vakantie - ergens op een echte zonbestemming - de hele tijd regen en moesten ze dus binnen zitten in een bar waar alleen Boney M. werd gedraaid. Niet de grootste emotie, maar wel een onwaarschijnlijk verhaal, toch?"

Geen Koen Wauters

"Laat het duidelijk zijn, ik ben geen presentator zoals Koen Wauters of Niels Destadsbader, om er maar twee te noemen. Maar ik ben wel, denk ik, een heel goed luisterend oor. Dat is voor dit programma ontzettend belangrijk. Mensen komen naar ons, en ik ben er helemaal voor hen, ik geef hen alle tijd die ze nodig hebben. Ik luister, stel hen op hun gemak en wijs hen ook een beetje de weg in de studio", besluit Stan.

TAGS  I  Stan Van Samang  I  showbizz  I  n365