Dit schrijven internationale media over Evenepoel: "Bij hem gelden de natuurwetten niet" Sport
Sport

Dit schrijven internationale media over Evenepoel: "Bij hem gelden de natuurwetten niet"

Dit schrijven internationale media over Evenepoel: "Bij hem gelden de natuurwetten niet"

Remco Evenepoel kroonde zich gisteren ook tot Europees kampioen tijdrijden. Niet alleen in België, maar ook in de internationale media is men onder de indruk van het Belgische fenomeen.

Het Algemeen Dagblad: "Bij hem gelden de natuurwetten niet. Hij hoeft niet te wennen aan koersen bij de profs, heeft geen duizenden trainingsuren nodig en houdt zich niet aan gebaande paden. Eddy - herstel, Remco - Evenepoel is een anachronisme. Wie hem ziet staan tussen die twee bomen van kerels, stelt zichzelf de vraag die iedereen zich stelt. Als dit het begin is, waar eindigt het dan?”

El Mundo Deportivo: “Evenepoel deed er alles aan om extra tienden te pakken die hij niet nodig bleek te hebben. Hij maakte de tegenstand met de grond gelijk. Vijf dagen na die andere triomf in de Clásica. Briljant.”

La Gazzetta dello Sport: “Evenepoel? Mama mia! Als hij zich goed heeft voorbereid kon het, maar in theorie kon dit eigenlijk niet... in theorie. Het Belgisch fenomeen voegt een nieuw hoofdstuk toe aan wat een indrukwekkende carrière wordt.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws