-->

Elisabeth uit 'De Mol' krijgt zeer bizarre vraag: "Heel vreemd, hoor"

Elisabeth uit 'De Mol' krijgt zeer bizarre vraag:
Zaterdag 10 Augustus 2019 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Drie maanden geleden maakte Elisabeth Haesevoets bekend dat ze 'De Mol' was. Sindsdien is ze niet uit de schijnwerpers verdwenen. Ze wordt nog vaak benaderd, vaak om dingen te promoten via Instagram.

Op de aanbiedingen om producten te promoten zegt ze vaker nee dan ja. “Ik ben arts, het moet een beetje verenigbaar zijn met wat ik doe. Als ik iets promoot, wil ik er ook achter staan. Ik bespreek dat meestal ook met mijn man", zegt Elisabeth in een interview met Het Nieuwsblad.

Voor ze bekend werd, had Elisabeth 2.000 volgers op Instagram. Nu meer dan 28.000. "Ik zeg niet dat ik nooit een foto op Instagram zet waarop ik een product promoot, maar ik doe het zelden. Bovendien kruipt er best wat tijd in zo’n foto, want de foto moet dan wel goed zijn. Actes de présence doe ik niet. Ik ga niet ergens in een dancing staan, wat zou ik daar dan moeten doen?”

"Ik kreeg ook nogal wat vragen voor fotoshoots, maar daar bedank ik meestal voor", gaat Elisabeth verder. "Ik hou wel van een beetje glamour, maar zoals ik al zei: ik wil er wel achter staan. Eén keer kreeg ik de vraag of ik mijn voeten en tenen in close-up wou laten fotograferen. Dat vond ik toch een beetje vreemd”.

TAGS  I  Elisabeth Haesevoets  I  showbizz  I  n365