-->

James Cooke legt uit hoe Dorian hem ten huwelijk vroeg: "Toen Gert knipoogde, wist ik hoe laat het was"

James Cooke legt uit hoe Dorian hem ten huwelijk vroeg:
Woensdag 14 Augustus 2019 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

James Cooke is verloofd. Zijn vriend Dorian heeft hem ten huwelijk gevraagd. In Story legt Cooke uit hoe die huwelijksaanzoek verlopen is.

"Vier jaar heb ik erop gewacht”, lacht James. “Maar plots ging Dorian op één knie zitten. En als die vraag dan eindelijk wordt gesteld, reageer je natuurlijk heel emotioneel. Ik heb hem onmiddellijk omarmd. Ik was zo enthousiast dat ik bijna vergat ‘ja’ te zeggen.”

James voelde het naar eigen zeggen ook helemaal niet aankomen. "Dorian had al maanden geleden een etentje voor de familie in de agenda gezet. Opeens stonden zijn twee beste vrienden daar, en Gert (Verhulst, red.). Toen dacht ik: ‘Wat is dit hier allemaal? Dit klopt niet.’ Toen Gert naar mij knipoogde, wist ik hoe laat het was."

Druk

De druk werd wel groot, want journalisten vroegen voortdurend wanneer ze gingen trouwen. "Op de duur zorgde dat voor druk bij Dorian, alsof het een verplichting was dat hij met mij zou trouwen", geeft James toe. "Bij Plage Préférée op Radio 2 vroegen ze er ook naar en toen heb ik opnieuw gezegd dat ik er niet meer over wilde praten. Maar het is niet daarom dat Dorian mij kort daarna vroeg, hij had dit al heel lang gepland."

TAGS  I  James Cooke  I  n365  I  showbizz