Zondag 15 September 2019 - 16:21   I   door Redactie

Invaller Miyoshi zadelt 10-koppig Anderlecht met kater op

Terug naar af voor RSC Anderlecht. Het vertrouwen dat paars-wit vlak voor de interlandbreak tankte met een zege tegen Standard, is alweer weg. Zondagnamiddag verloor Anderlecht met 1-2 van Royal Antwerp FC.

Invaller Miyoshi zadelt 10-koppig Anderlecht met kater op

Tijdens de eerste helft slaagde geen van beide teams erin om het verschil te maken. Aan strijd en stevige duels was geen gebrek, aan rijpe doelkansen daarentegen wél. Halverwege stond het dan ook nog 0-0.

Na de koffie was het Antwerp dat prima aan de tweede helft begon. Het greep Anderlecht bij de keel en kreeg meteen enkele goeie kansen. Dat resulteerde in het openingsdoelpunt van Refaelov. Hij nam Van Crombrugge in twee keer dan toch te grazen.

Miyoshi doet het

Anderlecht beet van zich af en kwam via Chadli op gelijke hoogte. Bolat schatte een hoge bal verkeerd in en werd in de lucht afgetroefd door Chadli. Bij 1-1 leek het te blijven, maar nadat Sambi-Lokonga tegen zijn tweede gele kaart aanliep, rook Antwerp zijn kans. The Great Old duwde Anderlecht terug en uiteindelijk was het invaller Miyoshi die voor de 1-2 en de drie punten zorgde.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  sport  I  voetbal