-->

Clara Cleymans in tranen tijdens onthutsende bekentenis: "Wat hij me toen heeft aangedaan is echt niet oké"

Clara Cleymans in tranen tijdens onthutsende bekentenis:
Woensdag 18 September 2019 - 13:03   I   Foto: Photonews   I  Bron: Gert Late Night  I  

James Cooke heeft een talent om de emoties tijdens de 'Bedgeheimen' hoog te doen oplaaien. Zo was het niet anders bij Clara Cleymans. De actrice deed een onthutsende bekentenis.

Ze praatte met Cooke over het moederschap en haar jeugd, maar het onderwerp waarbij ze de tranen niet kon bedwingen, was de MeToo-affaire. Ook Cleymans is slachtoffer geweest, zo onthult ze. "Ik vind het vervelend dat ik altijd zo beleefd ben, dat komt omdat wij als meisjes zijn opgevoed. Omdat wij dolgraag prinsessen zijn, die altijd charmant, behaaglijk, mooi en lief zijn."

"Maar je mag best onbeleefd en boertig doen als iemand over je grens gaat", aldus Cleymans. "Één situatie die ik me herinner was met een Franse regisseur die met mij wilde afspreken. Na een tijdje wilde hij naar een hotel rijden om 'onder ons twee' te praten. Natuurlijk schreeuwt er dan een stemmetje in je hoofd dat er iets niet klopt, maar uit hardnekkige beleefdheid bleef ik in die auto zitten."

Waarom doe jij dat nu?

"Dit doet mij wenen. Maar daarom vind ik die #MeToo wel goed. Ergens is dat altijd bij mij blijven hangen. maar ik ben wel veranderd", zegt de huilende Cleymans.

"Toen een man me onlangs om een foto vroeg, me op zijn schoot trok en mijn kont vastpakte, ben ik rechtgestaan en heb ik daar iets op gezegd: 'Waarom doe jij dat nu? Zoiets doe je toch niet?' Vroeger zou ik dat niet gedurfd hebben", zegt ze.

TAGS  I  shownieuws  I  Clara Cleymans  I  Gert Late Night  I  James Cooke