17-jarige steekt dj met bierglas in de hals op kermisfuif in Lubbeek Royalty
Royalty

17-jarige steekt dj met bierglas in de hals op kermisfuif in Lubbeek

17-jarige steekt dj met bierglas in de hals op kermisfuif in Lubbeek

Drama in Binkom, een deelgemeente van Lubbeek. Daar is een dj, DJ Gert, ernstig verwond geraakt tijdens een kermisfuif. De 38-jarige man kreeg het aan de stok met een groepje jongeren, toen die het podium zonder toestemming beklonken. Daarop haalde een van de jongeren uit met een bierglas. Hij sloeg het glas kapot in de hals van de man.

De dertiger liep een zware wonde op aan de hals, die potentieel levensgevaarlijk was. Het parket heeft een wetsarts aangesteld om de aard van de verwondingen te onderzoeken.

De 17-jarige dader uit Boutersem raakte zelf gewond bij het incident, maar kon intussen verhoord worden. Hij wordt morgen voorgeleid voor de jeugdrechter op verdenking van poging tot doodslag.

Onder meer Willy Sommers was er komen optreden. Burgemeester Theo Francken (N-VA) reageert vol afschuw. "Vreselijk dat zoiets gebeurd is. Ik wens hem veel beterschap”, klinkt het bij Francken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws