Bart De Wever zwaar onder vuur: “Een nieuw dieptepunt, van bedenkelijk niveau” Royalty
Royalty

Bart De Wever zwaar onder vuur: “Een nieuw dieptepunt, van bedenkelijk niveau”

Bart De Wever zwaar onder vuur: “Een nieuw dieptepunt, van bedenkelijk niveau”

Minister van Energie Tinne Van der Straeten roept Bart De Wever op het matje na zijn uitlatingen op Radio 1. Daar zei De Wever dat Van der Straeten Engie in principe heeft omgekocht. “Ik heb er geen ander woord voor”, klonk het.

“Het is absoluut een uitspraak van een bedenkelijk niveau en waarin de ethiek ver te zoeken is”, zegt Van der Straeten aan VRT NWS. Zij doet naar eigen zeggen op een andere - ernstige - manier aan politiek. "Het is een nieuw dieptepunt van retoriek van meneer De Wever.

"Het gaat hier vandaag over de bevoorradingszekerheid van het land", aldus de minister. "Dat is een ernstig dossier en geen dossier van spektakelpolitiek." Van der Straeten zegt dat ze net teruggekeerd is in de politiek om het energiedossier weer vlot te trekken.

"Ik wéét wat er kan, ik wéét wat er mogelijk is. De voorbije jaren hebben we veel stilgestaan en is er veel drama geweest, terwijl we nú vooruit moeten gaan.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws