Carrefour haalt meerdere producten uit de handel: “Eet niet op, breng meteen terug” Royalty
Royalty

Carrefour haalt meerdere producten uit de handel: “Eet niet op, breng meteen terug”

Carrefour haalt meerdere producten uit de handel: “Eet niet op, breng meteen terug”

Carrefour Market heeft een waarschuwing de wereld ingestuurd over enkele van de bereide maaltijden die in hun winkels werden verkocht. Een allergeen of stof die een intolerantie veroorzaakt, werd niet vermeld op het etiket.

Het allergeen aardnoten is aanwezig door contaminatie van de gebruikte zonnebloemolie. Carrefour market – groep Mestdagh heeft daarom in overleg met het FAVV besloten dit product uit de verkoop te nemen. Als u allergisch bent voor aardnoten, wordt verzocht dit product niet te consumeren en meteen terug te brengen naar het verkooppunt waar dit product werd aangekocht. U krijgt het aankoopbedrag terugbetaald, ook zonder vertoon van uw kassaticket. Consumenten die niet allergisch zijn voor aardnoten kunnen het product zonder risico consumeren.

Producten

  • Spaghetti bolognaise saus 500g (Merk : Traiteur Pierrot) 
  • Civet de biche, sauce grand veneur 350g (Merk : A Table) 
  • Balletjes procencaalse saus huisbereid (Merk : Carrefour Market - Mestdagh) 
  • Hertenragout saus grand veneur (Merk : Carrefour Market - Mestdagh) 

In de tussentijd heeft Carrefour Market – groep Mestdagh alle betrokken producten uit de schappen gehaald. Klanten die dit producten hebben gekocht en die allergisch bent voor aardnoten worden verzocht het niet te consumeren.

Klanten hebben de mogelijkheid om de producten in kwestie terug te brengen naar het verkooppunt waar ze het hebben gekocht. De terugbetaling van elk artikel is gegarandeerd. Andere producten uit hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen dus veilig geconsumeerd worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws