'Dit is échte reden waarom prinses Claire niet aanwezig was op Nationale Feestdag' Royalty
Royalty

'Dit is échte reden waarom prinses Claire niet aanwezig was op Nationale Feestdag'

'Dit is échte reden waarom prinses Claire niet aanwezig was op Nationale Feestdag'

Wie opnieuw niet te zien was op de Nationale Feestdag was prinses Claire. Een duidelijke communicatie kwam er niet over het waarom van haar aanwezigheid. Al is er aan geruchten geen gebrek.

Zo was Claire in het verleden ernstig ziek. Daar was haar man prins Laurent zeer open over. Er zijn echter nog opvallende geruchten. Zo zouden Laurent en Claire simpelweg geen koppel meer zijn. De twee zouden al maanden uit elkaar zijn.

Koninklijk auteur Joëlle Vanden Houden liet weten dat Claire en Laurent al maanden gescheiden leven. Dat zou al sinds december het geval zijn. Of het om een tijdelijke dan wel definitieve scheiding gaat, is niet bekend.

Laurent ontkent

Dit is dan wel meteen de verklaring waarom Claire gisteren niet in het openbaar verscheen langs de zijde van Laurent. Al is het ook niet voor het eerst dat Claire voor zo'n gebeurtenis verstek laat gaan.

Laurent zelf ontkent alles in Het Laatste Nieuws. “Ik kan daar niets over zeggen, want er valt niets mede te delen. Dat wij gescheiden zouden leven klopt niet", luidt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws