Dochter van prins Laurent en prinses Elisabeth nemen opmerkelijk besluit Royalty
Royalty

Dochter van prins Laurent en prinses Elisabeth nemen opmerkelijk besluit

Dochter van prins Laurent en prinses Elisabeth nemen opmerkelijk besluit

Louise, de oudste dochter van prins Laurent en prinses Claire, is 18 jaar geworden. Samen met haar nicht, kroonprinses Elisabeth, heeft ze een plan.

Ze willen de band tussen hun beide vaders verbeteren. Koning Filip en prins Laurent zijn dan wel broers, hun band is erg lauw. Volgens royaltywatcher Brigitte Balfoort willen Elisabeth en Louise daar dus wat aan doen.

Invloed

"Het zijn beiden meisjes die nogal wat invloed hebben op hun papa, en die invloed verstandig aanwenden nu ze wat ouder zijn. Ze vinden het ook leuk als de familie samenkomt", aldus Balfoort tegen Story.

De invloed van Louise is blijkbaar heel groot op haar vader Laurent. Niet omdat ze nu 18 is, dat is al enkele jaren bezig. "Hij luistert naar haar, zij is degene die hem op zijn plaats kan zetten", zegt Balfoort.

"Papa, gedraag je"

"Sinds haar zestiende neemt hij Louise geregeld mee naar premières, maar als hij in het openbaar dan op z’n Laurents deed, was het de prinses die met de ogen rolde en zei: ‘Papa, gedraag je een beetje’. En dat pikt hij ook van haar", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws