Dubbele agenda van King Charles aan het licht gekomen: "Affaires met mannen" Royalty
Royalty

Dubbele agenda van King Charles aan het licht gekomen: "Affaires met mannen"

Dubbele agenda van King Charles aan het licht gekomen: "Affaires met mannen"

Koning Charles III was van 1981 tot 1996 getrouwd met prinses Diana. In 2005 hertrouwde hij met koningin-gemalin Camilla Parker Bowles. Maar wat blijkt nu? De Britse koning zou een dubbelleven leiden. Dat schrijft het Amerikaanse magazine Globe.

Koning Charles III wordt al jaren achtervolgd door geruchten dat hij zowel op mannen als vrouwen zou vallen. En die roddels lijken nu bevestigd. De kersverse Britse koning zou de afgelopen zestig jaar wel vaker affaires hebben gehad met mannen.

Zo zou hij onder andere met verschillende studiegenoten, butlers en mannen uit de Britse elite in bed gedoken zijn. Dat bevestigt een bron uit de MI5, de Britse geheime dienst, aan het magazine. Ook bevestigen ze dat prinses Diana al jaren op de hoogte was van zijn dubbele agenda. “Dat gaf de doorslag om hun huwelijk te beëindigen”, schrijft Globe.

“Diana heeft haar zonen zelfs verteld dat hij haar bedroog met mannen”, weet Globe nog te vertellen. Diana zou samen met William en Harry beslist hebben hun vaders geheim te bewaren. Net als alle Britse politici die op de hoogte waren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws