Erg slecht nieuws over kroonprins William en prinses Kate: "Het is vreselijk" Royalty
Royalty

Erg slecht nieuws over kroonprins William en prinses Kate: "Het is vreselijk"

Erg slecht nieuws over kroonprins William en prinses Kate: "Het is vreselijk"

Het zou helemaal niet goed gaan tussen kroonprins William (40) en prinses Kate (41). Lange tijd werden ze nochtans als het perfecte koppel gezien.

William is de troonopvolger na koning Charles en velen kijken uit naar zijn koningschap. Toch zou het in zijn relatie met Kate niet goed gaan. Iemand die voor William en Kate gewerkt heeft in Kensington Palace vertelde royalty-auteur Tom Quinn voor zijn nieuwste boek Guilded Youth dat Kate haar echtgenoot geregeld behandeld als haar vierde kind. Ze zou met hem precies omgaan zoals met hun kinderen George (9), Charlotte (8) en Louis (5).

William zou namelijk driftbuien krijgen, wat tot ruzies leidt. "Ze hebben de vreselijkste ruzies. Maar waar andere koppels dan vazen kapot gooien, gooien zij met kussens. Het loopt nooit uit de hand", zegt de bron. Tom Quinn meent te weten waarom het huwelijk van William en Kate toch heel sterk is. ‘Ze leven naar het motto van Williams grootmoeder Elizabeth", klinkt het.

Nooit klagen

"Omdat William zich in veel opzichten net zo gedraagt als zijn oma Elizabeth en Kate heel goed is in het voor zich houden van haar irritaties, doen ze allebei datgene wat koningin Elizabeth zo’n opmerkelijke monarch maakte. Ze klagen bijna nooit, en áls ze dat doen, doen ze het rustig", luidt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws